luni, 29 octombrie 2007

Top 5: cele mai importante branduri din lume

1. Coca-Cola
2. Microsoft
3. IBM
4. General Electric
5. Intel

Sursa: yuppy.ro

Cel mai frumos imbracate femei de la Hollywood in 2007



3. Katie Holmes



4. Penelope Cruz



5. Jessica Biel



6. Drew Barrymore



7. Jennifer Lopez



8. Reese Witherspoon




9. Gwen Stefani



10. Ali Larter



Sursa: yuppy.ro

Ce conditii de lucru ofera Google

duminică, 28 octombrie 2007

Securiatate pe internet

Din pacate acolo unde exista intelepti exista si nebuni, oameni care fac rau numai din placerea de a face, fara nici un interes material sau de alta natura.Categoria mentionata este mare,eu o sa mentionez numai un exemplu, un incident nefericit.Putin inainte de a scrie acest articol,mai precis cu o zi inainte,am folosit motorul de cautare de la www.top100.ro pentru a descarca un program.Dupa aspectul dubios al site-ului mi-am dat seama imediat ca am de-a face cu un virus,dar mi-am pus nadejdea in masurile de securitate excelente pe care le am impotriva oricarui tip de atac. Asa ca am descarcat programul si l-am rulat.Antivirusul nu a dat nici un semn de viata.Mi-am contnuat lucrul mai departe. Nimic. Poate m-am inselat,mi-am zis.Am inchis computerul si m-am culcat.A doua zi i-am dat drumul.Dezastru.Ecran negru. Hardul putea sa faca concurenta celui mai nenorocit tractor african.Am intrat pe Safe Mode.Acelasi lucru. Am intrat in binecuvantatul sistem de operare MSDOS,pe care nu il voi mai critica niciodata. Am vrut sa vad continutul fisierelor "win.ini","system.ini","autoexec.bat".Am gasit ceea ce cautam.In fisierul "system.ini" la linia "shell" era ceva de genul: shell=Explorer.exe gkgflllgg.exe
Am sters toata linia pana la semnul egal.Am cautat programul gkgfllgg.exe si l-am sters.Nici un rezultat. Dupa doua ore de investigatii si dupa ce mi-am epuizat toata gama de injuraturi am izolat toate fisierele infectate si le-am sters.Nimic.Nu puteam sa intru in Windows deci nu aveam acces la registrii. Am reinstalat Windowsul dar am pierdut 100MB de pe hard plus niste informatii pe care nu doream sa le pierd. De aceea vreau sa va dau cateva sfaturi foarte utile privind propria securitate pe Net.
1)Nu va incredeti in nici un antivirus indiferent de upgrade,zilnic apar peste 12000 virusi din ce in ce mai "duri'.
2)Nu descarcati nici un program de carding,hack,nuke,dial-up de pe site-urile romanesti prezente in top100.
Nici nu merita sa vizionati acele site-uri care va promit orice fara nici un efort.
Daca totusi o faceti,inspectati cu atentie site-ul.Daca nu mai contine link-uri la alte pagini,adrese de mail sau explicatii plauzibile,daca conditioneaza vizionarea lor de votul dvs in top100 plecati imediat.
3)Cei care promoveaza site-uri ilegale,pornografice,in care se gasesc numere de carti de credit si alte dracii , si va ofera programe cu pretentia ca puteti rezolva orice problema cu ele se inseala iar dvs sunteti cei pacaliti.
4)Programele care pretind ca listeaza toate conturile celor conectati la internet numai introducand IP-ul serverului sunt virusi sau troieni.Exemple de astfel de programe virusate,incarate de mine din simpla curiozitate pentrua vedea pana unde merge magaria, prostia si lipsa de judecata a unora sunt:Iris.exe,dial_up_sniffer.exe,infiltrator.exe.
Aceste programe sunt gazduite de siteuri formate dintr-o singura pagina si care au foarte multe voturi in top100.
Singura pagina in care am incredere prezenta in top100 se afla la www.ender2000.home.ro
Cand rulati un program si apare o caseta de dialog de genul "cannot find blabla.dll" sunt 90% sanse sa fie virus.
Nu iesiti din windows, stergeti linia "shell" din "system.ini",sa ramana ceva de genul "shell=Explorer.exe",stregeti toata linia "run" din fisierul "win.ini",sa ramana numai "run=",afisati continutul fisierului "autoexec.bat" si inspectati continutul apoi vedeti calea "c:/windows/start menu/programs/startup" si stregeti tot ce va pare suspect, adica ce nu ati avut inainte.Apoi tastati "regedit" si stregeti CLSID-urile suspecte.

Articolul nu este scris de mine dar mi s-a parut destul de interesant. Nu dau sursa lui pt ca siteul respectiv contine o serie de tutoriale de crack, ceea ce nu incurajez.

Discografie Parazitii

1.Parazitii - Poezii pentru pereti - Iunie 1995 Album Oficial;
2.Parazitii - Nimic normal - Aprilie 1996 Album Oficial;
3.Parazitii - Suta - Iunie 1997 Album Oficial;
4.Parazitii - Nici o problema - Iulie 1999 Album Oficial;
5.Parazitii - Iarta-ma - Mai 2000 Album Oficial;
6.Parazitii - Categoria grea - Mai 2001 Album Oficial;
7.Parazitii - Shoot yourself - Decembrie 2001 Single Oficial;
8.Parazitii - In Focuri - Mai 2002 Single Oficial;
9.Parazitii - Bad Joke - Noiembrie 2002 12 Inch Single;;
10.Parazitii - Irefutabil - Noiembrie 2002 Album Oficial;
11.Parazitii - Jos Cenzura - Aprilie 2004 Single Oficial;
12.Parazitii - Primii 10 Ani CD 1 - Decembrie 2004 Album Oficial;
13.Parazitii - Primii 10 Ani CD 2 - Decembrie 2004 Album Oficial;
14.Parazitii - Violent - August 2005 Single Oficial;
15.Parazitii - Confort 3 - Noiembrie 2005 Album Oficial.

Via 20CM RECORDS

sâmbătă, 27 octombrie 2007

Biserica Ortodoxa Romana

Biserica Ortodoxă Română este o Biserică de origine apostolică, apărută în urma predicării Sf. Apostol Andrei, care a adus Evanghelia în vechea Provincie romană Schiţia Minor, teritoriul dintre Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea de astăzi (sud-estul României).
La 25 aprilie 1885, Biserica Ortodoxă Română a devenit autocefală, iar la 25 februarie 1925 a fost ridicată la rangul de Patriarhie, fiind în comuniune dogmatică, liturgică şi canonică cu alte Biserici Ortodoxe Surori.
Potrivit ultimului recensământ (2002), România are o populaţie de 21.794.793 locuitori, dintre care 86,7% s-au declarat creştini ortodocşi...citeste mai mult

Sursa :Patriarhia Romana

Schimbarea orei

Sa nu uitati sa va dati ceasurile inapoi cu o ora dupa miezul noptii

Optimizarea codului scris in PHP

- echo este mai rapid ca print.
- $row[’id’] este de 7 ori mai rapid decat $row[id]
- Nu folositi functii in for-uri: for ($x=0; $x < count($array); $x).Functia count() este apelata de fiecare data.
- Inchide conexiunea la bd cand ai terminat lucrul cu ea.
- Suprimarea erorilor cu @ nu este recomandata.

Toate cele 40 de "tips"-uri le gasiti pe blogul lui Reinhold Weber
Via PHPRomania

Neah ca mi-am facut blog

Dupa lupte seculare care au durat cateva luni, :D in care am fost ferm convins de faptul ca doar prostii au blog(ma refer la cele de duzina, sa nu se generalizele problema), in cele din urma mi-am creat si eu unul, ca doar neah, am ajuns la concluzia ca si eu fac parte din multime...